fbpx

Tools

Automatische tijdregistratie van je installateurs. Je werkbonnen digitaal opmaken en laten ondertekenen. Ontdek deze en andere handige tools die je werk gemakkelijker maken.

Gratis demo aanvragen
Digitaliseer uw administratie

Hierbij helpt Cafca project- en servicebeheer

Digabon - App voor werkbonnen

De DigaBon app is compleet voor elke technicus van HVAC, Elektro en Alarminstallaties.

Naast de registratie van verplaatsing, werkuren en materialen, kan je meteen kiezen uit een compleet aanbod van sectorale attesten (zoals reiniging, verbranding, eerste ingebruikname, audit, druk, etc.). Deze attesten zijn gekoppeld aan Testo.

Snel een handtekening door de klant laten zetten? Een uitgebreid verslag met foto’s toevoegen? Het kan allemaal. Al deze informatie stroomt trouwens niet alleen door naar de facturatie, maar ook naar de historiek van de installatie of de koelmiddelboekhouding.

Cafca Catalog Builder

In de Cafca Catalog Builder verzamelen we 45 groothandels mét hun prijslijsten in één scherm. Klik op het logo van je voorkeursleverancier, vul enkele gegevens voor één keer in  en in een paar minuten zit je artikelenlijst met bruto- en nettoprijzen in Cafca.

Doe nadien hetzelfde en de prijzen worden aangepast en nieuwe artikelen toegevoegd.

Dit proces kan volautomatisch verlopen.

Tijdsregistratie door Track & Trace

Cafca Track is een combinatie van een ingebouwd trackingsysteem met de mogelijkheid om te badgen of tikken.

Elke tikking wordt in uw Cafca database gematcht met een locatie die overeenstemt met de woonplaats van de medewerker, de bedrijfslocatie of de plaats van het project.

Door de volgorde van tikkingen en het herkennen van de locaties, ontstaat er een dagverslag van gewerkte uren en mobiliteiten per werknemer.

Op het einde van de maand krijg je met één druk op de knop de loonopdracht en een nacalculatie van de gewerkte uren per project.

Van calculatie tot offerte in enkele klikken

Elk scenario voor het opstellen van offertes is voorzien:

  • Eigen offertes vanaf nul opbouwen
  • Standaardoffertes kopiëren
  • Meetstaten importeren

Maak maximaal gebruik van je Cafca prijslijstbibliotheek en standaardposten. Of neem een kijkje op de webshop van je groothandel om de gekozen artikelen meteen naar Cafca over te brengen.

Beslis flexibel welke prijsstrategie je wilt volgen. Je kan ook eerst je voorcalculatie bekijken voordat je je offerte indient. Een oud gezegde is hier van toepassing: “Werk nooit meer voor de keizer”.

Tijdsregistratie door Webuur App

Webuur is een smartphone-app die je met een simpele start-en-stopknop bedient.

Door geolocalisatie wordt de tikking gekoppeld aan een plaats en wordt er onderscheid gemaakt tussen mobiliteit en werkuren per project en per dag.

De tikking kan ook door de werknemer gedocumenteerd worden (soort werk, opmerking, etc.)

Cafca Document Import

De naam Cafca Document Import zegt voldoende. Met deze app importeer je factuurlijnen uit externe platformen zoals Yuki, Billit, Clearfacts en Kofax. Maar ook orders, leveringen en facturen vanuit Cebeo zijn gemakkelijk in te laden.

Elk(e) document(lijn) krijgt een bestemming: project, werkbon, bestelbon of aankoopfactuur. Zelfs alle aankoopfacturen van hetzelfde project kan je samenvattend als één kostenlijn op een project boeken.

Cafca boekhoudkoppeling

De verkoop- en aankoopfacturen worden gebundeld in één bestand compatibel met elk Belgisch boekhoudprogramma. Gedaan om deze stukken manueel in te boeken of met een transitfarde naar je boekhoudkantoor te rijden.

Je kan trouwens Codabestanden importeren om je facturen al betaald af te punten.

Cafca verstuurt de facturen ook naar boekhoudplatforms en we ondersteunen het UBL-formaat.