Integraties met leveranciers en boekhoudsoftware

Gedaan met copy-pasten

Importeer productgegevens van leveranciers direct naar uw offertes, werkbonnen en facturen. Zo bent u altijd zeker van een juiste winstmarge en productbeschikbaarheid.

Digitaliseer uw administratie

 

Koppeling met uw leverancier

Gedaan met manueel opzoeken van artikelen en prijzen bij uw leveranciers. Cafca is gekoppeld met meer dan 30 leveranciers webshops. U laadt uw artikelen in en gebruikt ze vervolgens in uw offertes, werkbonnen en bestelbonnen. U kan zelfs uw bestelbonnen rechtstreeks posten naar de leverancier webshop zodat de juiste onderdelen onmiddellijk besteld worden. U hebt altijd de juiste prijzen en dus ook steeds een correcte marge.

logos-leveranciers
Logo's boekhoudprogramma's

Koppeling met uw boekhoudprogramma

Uw boekhoudpakket koppelt u naadloos aan Cafca. Importeren van facturen wordt kinderspel en uw boekhouder spaart er immens veel tijd mee uit. Dus u bespaart ook op uw boekhoudkosten.

Koppeling met Microsoft Office

Elke e-mail of brief passeert via outlook of Word. Elke export van een tabel in Cafca gebeurt via Excel.

Dankzij de Office/Windows Add-ins worden e-mails, brieven en bestanden naar de Cafca dossiers getransfereerd.

Een prijslijst of meetstaat in Excel? Met behulp van de Add-in is het voor elke gebruiker gemakkelijk te importeren.

Image_GoToOffice-NoThreshold_713x267

CafcaTrack

85 % van de bedrijven worstelen met tijdsregistraties. De werknemers schrijven het op papier, soms onnauwkeurig en onbetrouwbaar om daarna op het bureel te controleren, te corrigeren en te verwerken. Een helse voorbereiding om tot een loonsopdracht te komen, laat staan de projecten te nacalculeren.

Met CafcaTrack stapt u in een wereld waar uw werknemers tikken als ze vertrekken en aankomen. Deze tikkingen komen automatisch in de module “Prikklok” van Cafca Cloud terecht, vervolgens aangevuld met gegevens uit uw Cafca database, zoals de naam werknemer, de locatie en tijdstip van tikking én … indien de locatie van tikking correct is, kan het enkel de woonplaats werknemer, werkgever of project zijn. Zelfs de werfmeldingsplicht wordt uitgevoerd.

Deze gegevens worden door CafcaTrack handig omgezet in mobiliteit, reisuren, werkuren per project of servicebon tot een zeer overzichtelijke prestatielijst in Excel voor uw sociaal secretariaat.

De “Prikklok” stuurt de werkuren en verplaatsingen naar de Cafca backoffice projecten.

 

Cafca API

Cafca backoffice API deed tal van koppelingen met andere systemen zoals SAP, planning- en registratiesystemen, webshops, etc.

 

Ontdek zelf de voordelen van software op maat van uw bedrijf

Ik wil graag een demo zonder verplichtingen