fbpx

Integraties met leveranciers en boekhoudsoftware

Gedaan met copy-pasten

Importeer productgegevens van leveranciers direct naar uw offertes, werkbonnen en facturen. Zo bent u altijd zeker van een juiste winstmarge en productbeschikbaarheid.

Digitaliseer uw administratie

Koppeling met uw leverancier

Gedaan met manueel opzoeken van artikelen en prijzen bij uw leveranciers. Wist je dat Cafca Software gekoppeld is met een 42-tal groothandels?

U importeert en onderhoudt in enkele minuten uw prijslijsten met bruto- en nettoprijzen met Cafca ‘Catalog Builder’ en gebruikt ze vervolgens in uw samengestelde artikelen, voorraadlijst, offertes, werkbonnen en bestelbonnen.

Cafca Software biedt ook een ‘GetBasket’ functie om het winkelmandje van de webshop te downloaden tijdens het opstellen van een document in Cafca (offerte, werkbon, bestelbon, …). Al vlug zal men ook afhaalbonnen of offertes kopiëren naar respectievelijk een Cafca werkbon of offerte.

Cafca ‘e-order’ post uw bestelbon rechtstreeks op de webshop om bijvoorbeeld de dag nadien geleverd te krijgen.

Koppeling met uw boekhoudprogramma

Uw boekhoudpakket koppelt u naadloos aan Cafca Software. Importeren van facturen wordt kinderspel en uw boekhouder spaart er immens veel tijd mee uit. Dus u bespaart ook op uw boekhoudkosten.

Koppeling met Microsoft Office

Elke e-mail of brief passeert via outlook of Word. Elke export van een tabel in Cafca gebeurt via Excel.

Dankzij de Office/Windows Add-ins worden e-mails, brieven en bestanden naar de Cafca dossiers getransfereerd.

Een prijslijst of meetstaat in Excel? Met behulp van de Add-in is het voor elke gebruiker gemakkelijk te importeren.

Image_GoToOffice-NoThreshold_713x267

CafcaTrack

85 % van de bedrijven worstelen met tijdsregistraties. De werknemers schrijven hun prestaties en verplaatsingen op papier, soms onnauwkeurig en onbetrouwbaar om daarna op het bureel te controleren, te corrigeren en te verwerken. Een helse voorbereiding om tot een loonsopdracht te komen, laat staan de projecten te nacalculeren.

Met CafcaTrack stapt u in een wereld waar uw werknemers tikken als ze vertrekken en aankomen. Deze tikkingen worden automatisch naar Cafca gestuurd, vervolgens aangevuld met gegevens uit uw Cafca database, waardoor u dagelijks live een compleet zicht heeft van mobiliteiten en gewerkte uren per werknemer per project (of werkbon).

De tracking software is modern, gebruiksvriendelijk en visualiseert uw voertuigen inclusief allerlei handige controle functies (km stand, snelheidsoverschrijdingen, etc.). Deze software is ook als App  beschikbaar.

Ontdek alles over tijdregistratie met Cafca

Track&Trace

Cafca API

Cafca backoffice API deed tal van koppelingen met andere systemen zoals SAP, planning- en registratiesystemen, webshops, etc.

Ontdek zelf de voordelen van software op maat van uw bedrijf

Ik wil graag een demo zonder verplichtingen